Fotoweek Fotosessie-actie

http://www.defotoweek.nl/media/314184/110-006-LOGO_RGB-150dpi-640x343px-_1.jpg


Fotosessie voor maar € 45.–

Van 12 t/m 21 september 2014 is het voor de tweede keer Fotoweek. De initiatiefnemers van de Fotoweek zijn o.a. Nederlands Fotomuseum, Foam, Bestuur Stichting Fotoweek, Fotografenfederatie. Tien dagen lang staat heel Nederland in het teken van fotografie, In het kader van Fotoweek 2014 is Mooi in Beeld partner van de Fotoweek. http://www.defotoweek.nl/partneroverzicht-2014/mooi-in-beeld

Als partner van de fotoweek bied Mooi in Beeld voor slechts € 45,– een fotosessie aan.Je kunt bij Mooi in Beeld een fotosessie laten maken van je kinderen, gezin, je bolle buik. Maar ook een profielfoto voor Linkedin of dating profiel, behoort tot de mogelijkheden.  Zeker zijn van een plek? Vul dan  onderstaand formulier juist in, en boek alvast een fotosessie. Lees graag de actievoorwaarden.

De Fotoweek Fotosessieactie:**

 • Boek voor 30 september 2014 een fotosessie. Boeken doe je via het voucher nummer aanvragen formulier.
 • Tevens kan de fotosessie na 30 september 2014 plaatsvinden. Inplannen voor de fotosessie is op afspraak en in overleg met Mooi in Beeld.
 • Een fotosessie duurt maximaal een half uur, en geldt voor 1 t/m 4 personen.
 • Je ontvangt een digitaal fotobestand (twv €38,– ) met een hoge resolutie per mail.
 • Een vouchernummer per klant

Voucher Nummer aanvragen

Vul  het formulier volledig in , dan neem ik contact met je op met het vouchernummer.

  Name*

  Email Address *

  Telephone Number*

  Message

  (*)

  **Fotografe Abeer Noechi van Mooi in Beeld, heeft uitdrukkelijk het recht om de foto’s welke gemaakt zijn tijdens een fotosessie te gebruiken voor o.a. promotiedoeleinden. Dit kan zijn: plaatsing op websites/social media en/of drukwerk.
  **Deze aanbieding geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen of reeds afgesproken fotosessies. Prijs- en collectie wijzigingen voorbehouden. Zonder voucher nummer kun je niet op de foto. De voucher kan niet worden ingewisseld voor geld, andere diensten of producten. Vraag naar de voorwaarden.

  Facebooktwitterpinterestlinkedin
  nl_NL