“Fotografie is een van mijn grootste passies, het kan mij zo gelukkig maken en zoveel voldoening geven als mensen verbaasd staan over hun eigen schoonheid.” De naam van mijn fotostudio zegt het al: ik breng mijn onderwerpen zo mooi mogelijk in beeld. Met mijn foto’s wil ik bereiken dat mensen met verwondering naar zichzelf kijken. Kwaliteit en veel oog voor details zijn kenmerken van mijn werk. Mijn perfectionisme en passie voor mijn werk blijken uit mijn foto’s. Ik neem de tijd, vooral met kinderen heb ik veel geduld om hen op hun gemak te stellen voor een zo mooi mogelijk resultaat. Kinderen kunnen mij assisteren bij een fotoshoot, dat vinden ze leuk om te doen.

P1030858dsfgsmaal

Ook bij een bedrijfsfotoshoot is de voorbereiding en overleg heel
belangrijk. Op locatie krijg ik een beeld van de situatie, zodat ik goed
kan adviseren.

In iedereen schuilt een bepaalde schoonheid en het mooiste is als je
dat kunt vastleggen. Een veel gehoorde reactie is “…ik ben niet
fotogeniek genoeg voor een fotoreportage…”, of “…ik sta nooit goed
op een foto…”. De grootste uitdaging vind ik om mensen die zichzelf
niet mooi genoeg vinden, gelukkig te laten worden met een serie mooie
foto’s van zichzelf.

Mooi in beeld bestaat bijna 18 jaar! In de afgelopen jaren heb ik met veel klanten mooie momenten en leuke herinneringen gedeeld en in beeld gebracht. Van kinder- en babyfotosessies, zwangerschapsfotografie tot portretten en groepsfoto’s. Van trouwreportages tot profielfoto’s en bedrijfsreportages. Op de website staan voorbeelden van zwangerschapsfoto’s, babyportretten, familieportretten en kinderportretten.

Als je kiest voor een fotograaf, wens je vooral sprankelende en bijzondere foto’s: laat mijn vele voorbeelden op deze site u overtuigen !

“…Ik doe mijn best en als de mensen gelukkig zijn met het resultaat ben ik ook gelukkig…”

 Groetjes, Abby

Facebooktwitterlinkedininstagram

18

en_CA