Wat zeggen klanten van Mooi

Constant Lamp Het begon met een foto voor mijn Linkedin profiel, daaruit bleek dat Abeer meer doet dan een fototje maken. Met de juiste belichting en vooral stemming kwam er een ‘picture’ waar ik alleen maar complimenten over kreeg. Daarna heeft Abeer meerdere projecten voor ons gedaan in het kader van bedrijfsfotografie, allen zeer professioneel en geslaagd. Dit najaar gaan wij zeker weer met ‘Mooi in beeld’ zaken doen.  “keep up the good work”!

Arjan en Marin Van familie een bon gekregen voor een zwangerschaps-fotosessie bij Mooi In Beeld. Heel fijn om in een huiselijke sfeer ongedwongen foto’s te maken. Wij houden niet van statige foto’s en zijn niet zo fotogeniek, en we moeten zeggen; de foto’s zijn prachtig geworden. Abby stelt je op je gemak, laat je lachen en vangt hiermee de juiste blikken. Het werd een hele diverse shoot met vele poses, outfits en foto’s in kleur en zwart-wit. Wij zijn er erg blij mee!

Nicole Scholten Abeer heeft een prachtige bewerking gemaakt van een trouwfoto van mijn ouders. Een oude foto van mindere kwaliteit die Abeer met al haar persoonlijke aandacht en passie zo goed heeft kunnen bewerken, dat ik er een afdruk van 50 x 75 van kon laten maken. Dit was boven verwachting en voor mij heel bijzonder. Buiten de vakkennis die Abeer heeft, zet ze haar passie in om het beste resultaat voor haar klanten te krijgen en denkt ze proactief mee. Ik ben hiervan onder de indruk en zou Abeer zeker aanbevelen. Dankjewel Abeer, tot de volgende opdracht!

Josée van Hage Sermone bv Spannend, een (profiel) fotosessie van mijzelf laten maken… zo voelde het, totdat Abeer mij in alle rust liet zien dat ook ik mooi in beeld kan komen. Zowel in haar studio als op locatie voelde het prettig om geportretteerd te worden. Ik durf te zeggen: het resultaat mag er zijn. Mooie beelden voor op mijn website en profielfoto’s in de social media. Die leidden tot veel fijne reacties. Dank je wel Abeer!

Roeland Muskens Partner,  Globle Research and Reporting, Haarlem Abeer heeft onlangs foto’s van mijn kinderen gemaakt. Dat was een erg plezierige ervaring. De kinderen voelden zich gelijk zeer op hun gemak en de foto’s waren erg mooi. De keuze was bijna vanzelfsprekend om later Abeer de opdracht te geven om foto’s te maken voor mijn website en voor promotiedoeleinden. Ook dat was een schot in de roos. Abeer werkt snel, professioneel en kan goed improviseren. Een paar dagen later kreeg ik de keuze uit een ruime hoeveelheid geschikte foto’s. Kortom: ik kan Abeer en haar bedrijf ‘Mooi in Beeld’ van harte aanbevelen!

Ewoud en Martine van Hiele Wij hebben Abeer leren kennen als een warme persoonlijkheid met oog voor details. Op onze bruiloft heeft ze vakkundig werk geleverd zonder zelf op de voorgrond te treden. Zoals ze het zelf typeert: “als een vlieg op de wand” ben ik aanwezig. Na een prachtige bruiloftsreportage hebben we Abeer ook gevraagd een zwangerschaps- en babyreportage te maken mede omdat ze een ontspannen sfeer kan creëren. Ook deze foto’s zijn erg mooi geworden. Gewoon een goede fotografe.

Henk en Diane van den Broek Het blijft altijd spannend of je de juiste fotograaf kiest voor je huwelijksfoto’s. Abeer wist ons snel te overtuigen aan de hand van haar eerder werk. Maar het pakte nog beter uit dan verwacht. Originele invalshoeken, verrassende doorkijkjes en wat vooral belangrijk was: iedereen stond ongedwongen, ontspannen en op zijn mooist op de vele foto’s. De voorbereiding ging heel goed zodat zij precies wist wie en wanneer het beste gefotografeerd zou worden. Het eindresultaat sprak (foto)boekdelen waar wij graag in terugbladeren ter herinnering aan deze “mooiinbeeld” dag.

Wim Cox Directeur, Cox & Partners Accountants en Adviseurs Abeer heeft de foto’s van mijzelf en de medewerkers van Cox + Partners verzorgd. Ik zou zeggen bezie de resultaten op www.cox.nl. Abeer was in staat om mensen (accountants en fiscalisten) die niet graag op de foto gaan gerust te stellen en heel mooi te treffen. Zij is een van de weinige fotografen die mij er goed op weten te krijgen. Heel, heel content met het werk.

Christine De Haan Gallo Original’s –  flexibel detailhandel en/of horeca Abeer is een zeer professionele vrouw en een warme persoonlijkheid

Petra Boldewijn Voor een familieportet hebben wij Abeer gevraagd foto’s te nemen. Abeer wist de kleine kinderen op een dusdanige manier te positioneren dat zij er lol in hadden en de foto’s mooi zijn geworden. Abeer levert haar werk snel en keurig af, eventuele latere verzoeken om nabestellingen worden zeer vlot en correct afgewikkeld.

Angelique de Bondt Senior juridisch vastgoed adviseur, Gemeente Velsen Abeer heeft voor mij een fotoshoot gedaan van mijn kinderen. Ze was erg leuk in de omgang met mijn kinderen en het resultaat van de foto’s was mooi.

Ossama Khamis Auditor,  City of Falls Church, Virginia I recommend Abeer because she is always on time, she is trustworthy and she is very creative. The most important thing is that  her work is excellent and the price is right.

 Constant en Ingrid In het eerste contact dat wij met Abeer hadden voelde het meteen al vertrouwd. Dit gevoel is ook tijdens de bruiloft erg aanwezig geweest waardoor we ons konden ontspannen. Het maken van de reportage verliep erg vlot doordat Abeer snel kon inschatten wat wij wel of niet prettig vonden. Haar “opvallende afwezigheid” tijdens de huwelijksdag is op de foto’s terug te zien. Wij konden ons geheel richten op de festiviteiten van die dag en Abeer voegde steeds op het juiste moment (van een afstand) in. Ook de samenwerking met de videograaf verliep super. Zij gunde elkaar hun werkzaamheden, tijd en ruimte. Doordat het zo vlekkeloos verliep hebben zij zelfs nog vaker met elkaar gewerkt!

Mark Ettema Abeer heeft portretfoto’s gemaakt van mij, mijn vriendin en mijn zusje. Ze weet duidelijk waar ze mee bezig is en het resultaat overtrof mijn verwachtingen! Ik zal Abeer zeker nogmaals inhuren, zowel particulier als zakelijk.

Richelle Bussenius Account Manager, Reshift Digital Abeer is een zeer professionele fotografe die haar eigen sterke en warme persoonlijkheid terug laat komen in de foto’s. Ze heeft voor ons de zwangerschap, geboorte, doop en portret fotografie gedaan.. waardoor alle foto-sessies een mooie synergie hebben. Mijn profiel foto is ook door haar gemaakt… say no more Nu nog de trouwfoto’s ;-)….

Mirella de Jong Directeur, Soldeq I have known Abeer for about ten years as a very well skilled photographer. She is wonderful with kids and has a lot of patience with them, which results in a great quality of child pictures. Her dedication to her work starts from the moment she makes you an offer. Abeer is a very reliable and very well social skilled person, which makes her a very good allround photographer. I would really recommend her as a photographer for your special occasions at very reasonable costs.

Facebooktwitterpinterestlinkedin

en_CA